Από το 1974, η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής και της τοποθέτησης τεντών αλλά και ολοκληρωμένων συστημάτων σκίασης.

Προσφέρουμε τέντες και συστήματα σκίασης εξωτερικών αλλά και εσωτερικών χώρων που σε συνδυασμό με τις προτάσεις μας για την διακόσμηση κήπου και βεράντας, παρέχουν ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής για την κατοικία ή το κατάστημά σας.

Διαθέτουμε μία ολοκληρωμένη συλλογή τεντών και συστημάτων σκίασης με μεγάλη διάρκεια ζωής, αφού συνεργαζόμαστε με τις πιο καταξιωμένες εταιρείες στην παγκόσμια αγορά. Τέντες με ασυναγώνιστη ποιότητα και αισθητική και πάντα προσοχή στην λεπτομέρεια.

Στο κατάστημα μας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τέντες κλασικού τύπου, τέντες με πτυσσόμενους βραχίονες, ολοκληρωμένα συστήματα σκίασης και καποτίνες.

Μπορείτε να δείτε και να διαλέξετε το τεντόπανο που σας ταιριάζει μέσα από την πλούσια συλλογή μας Με άρτιο εξοπλισμό μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας με προσιτές τιμές.

Για κάθε χώρο, ιδιωτικό ή επαγγελματικό, βεράντες και μπαλκόνια με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, λόγω αρχιτεκτονικού σχεδιασμού ή παλαιότητας, σας δίνουμε λύσεις σκίασης με εξατομικευμένη μελέτη και σωστή εκμετάλλευση του χώρου, με ποιότητα και αισθητική.

Σύγχρονα εξαρτήματα και υλικά, με την πιστοποίηση ευρωπαϊκών και ελληνικών εργοστασίων, προϋποθέτουν την μακροβιότερη διάρκεια οποιασδήποτε κατασκευής επιλέξετε. Η τεχνογνωσία και η συνεχή ενημέρωση σε οτιδήποτε καινούργιο αφορά τα ασύρματα συστήματα, τα μοτέρ και όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό, μαζί το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας, σας εγγυώνται την ιδανική λύση κάθε προσδοκία σας.

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και σας περιμένουμε στο κατάστημα μας, πάντα στην διάθεση σας και με προσιτές τιμές.

Αλέξανδρος Χρ. Γκαρτζονίκας